Kjøpsvilkår

1. Pris

Alle priser er oppgitt i NOK og MVA (25%) er inkludert i prisen. (Avdrages i kassan)

2. Frakt

Alle produkter leveres som rekommandert brev utan kostnad.

3. Garanti

Alle produkter har har 1 års garanti for produksjonsfeil.

4. Ekthetsgaranti og verdivurderingsbevis

Alle våre produkter leveres med ekthetsgaranti og verdivurderingsbevis.

5. Bytterett

Vi kan dessverre ikke tilby bytterett på de ringer som har blitt tilvirket spesielt for deg. Se kapittel 2, paragraf 3-5 i DHL.

6. Reklamasjon

Reklamasjon vedrørende feilaktig eller skadet produkt må gjøres så fort som mulig. Produktet må tilbakesendes i rekommandert brev. vielsesbutikken.no dekker alle kostnader forbundet med reklamasjonen. Ikke glem å angi navn, adresse og telefonnummer.

7. Transportskade

Vi benytter Posten for frakt av alle våre produkter, og vi er dermed forsikret for transportskade. Dersom du oppdager skade på ditt produkt ved avhenting, melder du fra direkte til Posten. Ellers melder du fra til oss.

8. Betalingsmåter

Klarna Checkout

Her kan du læse afklaret Kjøpsvilkår https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/nb_no/user

 

9. Produktinformasjon

Vielsesbutikken reserverer seg for eventuelle trykkfeil på dette nettstedet. Vielsesbutikken forbeholder seg retten til å kansellere en ordre uten ytterligere begrunnelse. Vielsesbutikken reserverer seg for eventuelle bilde- og skrivefeil på siden, for eksempel feil i beskrivelsen, teknisk spesifikasjon, priser og prisjusteringer. Vi kan ikke garantere at bildene gjenspeiler det nøyaktige utseendet til produktene. En viss fargeforskjell kan forekomme avhengig av hvilken type skjerm og oppløsning du har.

10. Personinformasjon

Personinformasjon som avgis ved kjøp på hjemmesiden er konfidensiell og vil kun benyttes ved utsendelse av en ordre til korrekt adresse. Ingen informasjon vil oppgis til en tredjepart uten kunders samtykke (PUL – Personal Data Act + GDPR General Data Protecktion Regulation.)

© 2010 Vigselbutiken AB.