Å velge en forlovelsesring trenger ikke å være en vanskelig opplevelse. Med riktig kunnskap om hva du skal se etter, kan dette være morsomt og lærerikt - og selvfølgelig passe til budsjettet.

Vi har samlet noen viktige punkter du bør tenke på når du velger en forlovelsesring til din kjære. Da kan du føle deg trygg når det store øyeblikket kommer - å be lomma på drømmene dine om å gifte seg med deg.

Vilkår og fagspråk

Bli kjent med vilkårene du vil bli konfrontert med når du ser på ringer. Å gi inntrykk av at du vet hva du leter etter vil øke selvtilliten din og hjelpe deg med å avverge eventuelle useriøse selgere.

Godt å vite om gifteringer:

Edelsten

Edelstenen er funksjonen i ringen, vanligvis en diamant. Noen ganger kalles diamanten "stein". Jo større stein, jo bedre er det for mange, men det er viktigere å følge kjærestens personlighet og smak i stedet for å adoptere dette. Edelstenen trenger ikke være en diamant, men årsakene til avviket fra dette bør være grundige.Fikse

Vedlegget viser til stykket som holder edelstenen på plass, som er festet til skinnen. Vedlegget kan være "utlagt" eller "usynlig". Noen ringer kombinerer en platinainnstilling med et gullbånd for å øke bakgrunnsfargen på gull og kontrasten i mangel på diamantfarging og styrken til platina. Et feste med en ramme, eller minst seks pinner for noe overflødighet, kan være tryggere for en ring som sannsynligvis vil bli brukt under betydelig aktivitet.

Skinne

Skinnen er den sirkulære delen av ringen som sitter rundt fingeren. De er vanligvis laget av gull, sølv eller platina, selv om det kan være laget av en hvilken som helst annen kombinasjon av metaller. Gull er gul-oransje i sin naturlige tilstand og er vanligvis legert med et annet metall for holdbarhet. Noen foretrekker den lysere gule fargen av mindre rent gull som 14K eller 9K. "Hvitt gull" er gulllegert med metaller med vilje for å gi blandingen en hvitfarge og må belegges med et annet metall - rodium er vanlig - for et lett sølvfarget utseende. Platinum er hardt, sterkt og naturlig sølvfarget.

Finn ut smaken hennes

Hvis du kjøper ringen uten henne, vil det være vanskeligere å velge fordi ringen er en overraskelse. Husk imidlertid at i dag mange kvinner foretrekker å være en del av en felles beslutning om å kjøpe ringer, så hvis du synes det er vanskelig å kjenne hennes stil og smak, kan du gi en midlertidig ring og fortelle henne at du bør velge riktig. sammen.

Still spørsmål om ringer generelt. Hvis du går forbi en smykkebutikk, later som du er interessert i et klokke. Litt nonchalant legg til en kommentar om ringestiler, at du liker en viss type og spør henne hva hun synes.

Andre måter å få henne til å snakke om forlovelsesringer er å kommentere en venns forlovelsesring og be om hennes synspunkter samtidig.

Be familien om ideer. Det kommer an på om du vil at de skal vite før hun selvfølgelig gjør det.

Et annet triks er å hjelpe vennene hennes, at de tar henne med inn i en butikk for å spørre henne "morsom" hva hun liker.

Du må definitivt ha tillit til dem for å holde stille og takle dette. Det er ikke et godt alternativ hvis du foretrekker å holde stille til den tiden du har frier.

Du kan også alltid ta utgangspunkt i smaken hennes fra klærne hun har på seg og de eksisterende smykkene hennes. En flott måte å vite om hun liker vanlig, finere, mønstret, stor eller liten uttalelsesmote. Er hun tradisjonell, klassisk eller moderne? Bruk det du vet om stilen hennes til din egen fordel.

Organiser budsjettet - hvor mye

I Sverige har man tidligere hatt en tradisjon som sier at vielsesringen skal være som en livsforsikring, som en mulig enke kunne klare seg ved hjelp av ringen. Uansett indikerer det at verdien av ringen har en viss betydning. Det som imidlertid teller er at du velger en ring avhengig av hva du har råd til, så ha en god ide om beløpet før søket begynner.

La ringleverandøren din kjenne til din prisklasse, slik at han eller hun kan vise en rekke ringer som er innenfor dette området.

Husk muligheten for at en forlovelsesring blir tilpasset. Snakk med leverandøren om prisalternativer, leveringstider og stiler som er mulig.

© 2010 Vigselbutiken AB.